Winkelwagen

Géén minimum orderbedrag!

Vanaf 45 euro gratis verzending

Vandaag besteld, morgen of overmorgen thuis!

Veel gestelde vragen

Onze levertijd is 2-5 werkdagen. Wij verwerken en versturen jouw bestelling zo snel mogelijk. Wij verzenden pakketten van maandag t/m vrijdag met DHL of Postnl.

Wij verzenden al onze bestellingen via DHL of Postnl. Let erop dat je de juiste adresgegevens doorgeeft, wij zijn niet aansprakelijk voor het niet aankomen van een bestelling.

Door landelijke drukte bij de postbedrijven kan het langer duren voordat je pakketje wordt bezorgd. De track & trace, die je via e-mail ontvangen hebt, toont de meest recente bezorginformatie. Toont je track & trace nog geen informatie? Wacht dan nog even af, ook dit kan langer duren.

Nederland DHL/PostNL €4,99. Voor België geldt een tarief van 5,95 euro. Europa overig is 6,95 euro. 

Wanneer je €45 of meer besteed versturen wij het pakket gratis naar je op.

Ophalen van de bestelling is helaas niet mogelijk.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is en de houdbaarheid niet is verstreken. Bij verbreking van de verzegeling of verstrijken van de houdbaarheid is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Betreft het onze fout, dan ontvangt u van ons een verzendcode.

Wanneer de retour door ons is ontvangen zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het produkt in goede orde ontvangen is.

Candynu werkt samen met Mollie. U kunt via iDeal betalen. In het buitenland kunt u ook met Sofort, Belfius of Bancontact betalen.

Contactgegevens Candynu

Mailadres: klantenservice@candynu.nl
Telefoon: 085 004 66 14
Whatsapp: 085 004 66 14

Vormtweg 9
8321 NC Urk
KvK 68054297
BTW NL001586238B03

Bereikbaarheid

We houden van maandag tot en met zaterdag de tijden aan van 12.00-17.00 uur. Maar in de praktijk, via Whatsapp, zijn we ook savonds en zondags bereikbaar. 
Let op: we zijn geen fysieke winkel!

Auteursrechten

Alle vertoonde merkafbeeldingen zijn eigendom van de betreffende houders. Alle productafbeeldingen zijn (voor zover mogelijk) eigen werk. Alle vertoonde design elementen zijn via ThemeForest in licentie verkregen. Alle vertoonde overige afbeeldingen en teasers/banners zijn in licentie afgenomen bij Envato Elements. Het logo is eigen ontwerp, gecreëerd met The Creator software. Indien enige rechthebbende meent rechten te kunnen claimen, gelieve dan een “Notice & TakeDown” verzoek te sturen aan ons. 

Gratis bezorging

In Nederland boven de 45 euro

14 dagen terugstuurgarantie

Mits onbeschadigd en ongebruikt

Snelle bezorging

Via DHL met track-and-trace

Veilig betalen

iDeal Bancontact Sofort Belfius